Keukens Vervenne is dé partner bij uitstek voor keukens in Bellegem

Keukens Vervenne staat al sinds 1932 bekend om op maat gemaakte keukens. Ons familiebedrijf streeft al vier generaties naar kwalitatief maatwerk, en daarom zijn wij uw ideale partner voor keukens in Bellegem.

Uw partner voor diverse soorten keukens in Bellegem

Met tientallen jaren ervaring als keukenbouwer biedt Keukens Vervenne keukens in uiteenlopende stijlen, van landelijk tot modern design. Elke keuken wordt geheel op maat van uw wensen en behoeftes ontworpen en volledig afgewerkt in ons eigen atelier. Dit stelt ons in staat om een eindresultaat van topkwaliteit te garanderen.

Onze ontwerpers streven ernaar om esthetiek en functionaliteit perfect te combineren. Ons doel is een stijlvolle en elegante keuken die perfect bij uw stijl past en tevens de gewenste opbergruimte en functionaliteiten biedt. We werken met luxueuze materialen zoals marmer, graniet en massief hout, maar natuurlijk ook met diverse andere materialen. Dit alles gebeurt in volledige transparantie en met duidelijke communicatie met u als klant.

Keukenbouwer in Bellegem met extra voordelen

Keukens Vervenne is al vanaf het begin gespecialiseerd in keukenbouw en dat blijft onze focus. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor extra opdrachten zoals op maat gemaakte kasten of dressings in dezelfde stijl als uw keuken.

Bovendien worden wij regelmatig gevraagd voor totaalinrichtingen, waarbij keuken en interieur naadloos op elkaar zijn afgestemd. Onze eigen interieurarchitecten zorgen ervoor dat uw gehele interieur een harmonieus geheel vormt. Tot de totaalprojecten behoren bijvoorbeeld op maat gemaakte bureaus, badkamers of ander meubilair.

Laat u inspireren in onze showroom

In de zomer van 2023 opende Keukens Vervenne een nieuwe showroom in Estaimpuis, net over de grens in Henegouwen. In tegenstelling tot vroeger zijn wij dus niet langer in Bellegem gelegen, maar u bereikt ons al in minder dan een kwartiertje. En uiteraard komen wij uw keuken in Bellegem ook ter plaatse installeren en afwerken.

In onze showroom vindt u tal van voorbeelden van ons vakmanschap, variërend van massief houten keukens tot ultramoderne designs. U ontdekt verschillende materialen en maakt kennis met geavanceerde keukentoestellen van topmerken. Het is een inspirerende ervaring tijdens uw zoektocht naar de perfecte keuken.

Neem contact op met Keukens Vervenne voor uw keuken in Bellegem

Geïnspireerd door de voordelen van Keukens Vervenne of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Ons team staat klaar om u te adviseren voor uw keuken in Bellegem of een totaalproject. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen om uw ideeën te bespreken.