Zoekt u maatwerk keukens in Brakel? Wees welkom bij Keukens Vervenne!

Keukens op maat sinds 1932, dat is Keukens Vervenne in een notendop. Al vier generaties lang levert ons bedrijf kwalitatief maatwerk. Zo zijn wij ook uw ideale partner voor keukens in Brakel.

Uw partner voor diverse keukens in Brakel

Dankzij onze decennialange ervaring als keukenbouwer beperken wij ons bij Keukens Vervenne niet tot een enkele stijl. U kunt bij ons terecht voor zowel een landelijke keuken als een modern design. Elke keuken wordt honderd procent op maat van uw wensen en behoeften ontworpen en volledig afgewerkt in ons eigen atelier. Op deze manier kunnen wij een eindproduct van topkwaliteit garanderen.

Onze ontwerpers streven naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Onze missie is om een stijlvolle en elegante keuken te ontwerpen die naadloos in uw stijl past, maar die ook over de gewenste opbergruimte en functionaliteiten beschikt. Dit kan met luxueuze afwerkingen zoals marmer, graniet of massief hout, maar uiteraard ook met tal van andere materialen. Dit gebeurt steeds in volle transparantie en nauw overleg met u als klant.

Keukenbouwer in Brakel met diverse extra troeven

Bij Keukens Vervenne zijn we al jaren echte keukenbouwers en dat blijven we ook in de toekomst. Toch kunt u ook voor diverse extra opdrachten bij ons terecht. Zo is het mogelijk om in dezelfde stijl als uw keuken extra kasten of dressings op maat te laten ontwerpen.

Bovendien worden wij vaak gevraagd om de totaalinrichting op ons te nemen, waarbij de keuken en de rest van het interieur – letterlijk en figuurlijk – uit hetzelfde hout gesneden zijn. Onze eigen interieurarchitecten kunnen dit voor u realiseren. Zo vormt uw volledige interieur een harmonieus geheel. Deze totaalprojecten kunnen bijvoorbeeld een bureauruimte, badkamer of ander meubilair op maat bevatten.

Laat u inspireren door de keukens in onze showroom

In juni 2023 opende Keukens Vervenne een gloednieuwe showroom in Estaimpuis, net over de grens in Henegouwen. Via de N8 bereikt u ons vanuit Brakel in minder dan een uurtje, maar uiteraard komen wij uw keuken in Brakel steeds ter plaatse afwerken en installeren. Dat spreekt voor zich!

In onze showroom vindt u tientallen voorbeelden van ons vakmanschap, variërend van massief houten keukens tot hypermoderne designs. U ontdekt er verschillende materiaalsoorten en maakt kennis met geavanceerde keukentoestellen van topmerken. Een inspirerende ervaring in uw zoektocht naar de perfecte keuken.

Contacteer Keukens Vervenne voor uw keuken in Brakel

Benieuwd naar de voordelen van Keukens Vervenne of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Ons team staat steeds klaar om u te adviseren voor uw keuken in Brakel of een eventueel totaalproject. U kunt bovendien geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen om uw ideeën te bespreken.