Kom langs bij Keukens Vervenne voor uw keuken in Harelbeke.

Reken op Keukens Vervenne voor uw keukens in Harelbeke

Al sinds 1932 is Keukens Vervenne dé specialist in maatwerkkeukens. Met vier generaties ervaring zijn wij uw partner voor kwalitatieve maatwerk keukens in Harelbeke.

Verschillende soorten keukens in Harelbeke (én meer)

Bij Keukens Vervenne streven we naar perfectie en bieden we keukens in diverse stijlen, van landelijk tot modern design. Elke keuken wordt op maat ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier, met materialen zoals marmer, graniet of hout. Wij garanderen een topkwaliteit eindproduct dat zowel esthetisch als functioneel is.

Onze ontwerpers zorgen voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit, waarbij uw wensen centraal staan. Of het nu gaat om luxueuze afwerkingen of andere materialen, wij overleggen transparant met u als klant om aan uw verwachtingen te voldoen.

Bij Keukens Vervenne kunt u niet alleen terecht voor maatwerkkeukens, maar ook voor extra opdrachten zoals het ontwerpen van extra kasten of dressings in dezelfde stijl. Daarnaast bieden wij totaalinrichting aan om uw interieur harmonieus te laten samenvloeien, met hulp van onze interieurarchitecten.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

In onze nieuwe showroom in Estaimpuis kunt u een breed scala aan keukenvoorbeelden bewonderen, variërend van massief hout tot hypermoderne ontwerpen. Hier kunt u verschillende materialen bekijken en kennismaken met topmerk keukentoestellen. Een inspirerende ervaring op weg naar uw perfecte keuken.

Wie inspiratie wil opdoen voor zijn of haar keuken in Harelbeke bereikt onze showroom in minder dan een halfuurtje via de E17 en E403. Hoewel onze toonzaal gelegen is in Henegouwen, spreekt het voor zich dat u in het Nederlands verder geholpen wordt. Nadat wij in ons atelier uw keuken op maat hebben uitgewerkt, zorgt ons team vervolgens voor een feilloze installatie bij u in Harelbeke.

Neem contact op met Keukens Vervenne

Bent u overtuigd van de kwaliteit van Keukens Vervenne of wilt u meer informatie? Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw ideeën te bespreken. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of bij ons langskomen.