Kom langs bij Keukens Vervenne voor uw keuken in Izegem.

Reken op Keukens Vervenne voor kwalitatieve keukens in Izegem

Keukens Vervenne is al sinds 1932 gespecialiseerd in maatwerkkeukens. Het familiebedrijf staat al vier generaties garant voor kwaliteit en is dé partner bij uitstek voor keukens in Izegem.

Uw partner voor diverse soorten keukens in Izegem

Bij Keukens Vervenne hebben we jarenlange ervaring als keukenbouwer, en daarom beperken we ons niet tot één specifieke stijl. Of u nu een landelijke keuken of een modern design wenst, bij ons bent u aan het juiste adres. Elke keuken wordt volledig op maat van uw wensen en behoeften ontworpen en afgewerkt in ons eigen atelier, wat resulteert in hoogwaardige eindproducten.

Onze ontwerpers streven naar een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Het doel is om een elegante keuken te creëren die niet alleen bij uw stijl past, maar ook voorziet in de gewenste opbergruimte en functionaliteiten. Dit kan met luxe afwerkingen in verschillende materialen, altijd in nauw overleg met u als klant.

Keukenbouwer in Izegem met extra troeven

Naast keukens op maat kunt u bij Keukens Vervenne ook terecht voor extra opdrachten, zoals het laten maken van maatwerk kasten of dressings in dezelfde stijl als uw keuken.

Daarnaast worden wij vaak ingeschakeld voor totaalinrichting, waarbij zowel de keuken als de rest van het interieur perfect op elkaar afgestemd zijn. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat uw interieur een harmonieus geheel vormt.

Bezoek onze showroom voor inspiratie

In 2023 opende Keukens Vervenne een nieuwe showroom in Estaimpuis, net over de grens in Henegouwen. Vanuit Izegem bereikt u ons eenvoudig via de E403. In onze showroom presenteren we diverse voorbeelden van ons werk, van massief houten keukens tot moderne designs en geavanceerde keukentoestellen van topmerken.

Neem contact op met Keukens Vervenne voor uw keuken in Izegem

Bent u overtuigd van de voordelen van Keukens Vervenne of wenst u meer informatie? Ons team staat klaar om u te adviseren. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen om uw ideeën te bespreken.