Keukens Kortrijk | Keukenbouwer Kortrijk

Keukens Vervenne als partner voor maatwerk keukens in Kortrijk

Familiebedrijf Keukens Vervenne maakt al keukens op maat sinds 1932. Vier generaties later blijven wij the place to be voor kwalitatieve maatwerk keukens in Kortrijk en omstreken.

Modern of landelijk? Wij maken alle keukens in Kortrijk

Des goûts et des couleurs on ne discute pas. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we bij Keukens Vervenne thuis in verschillende stijlen. Een strakke witte keuken of liever mat zwart? Of gaat u liever voor een landelijk design met stijlvol gebruik van hout? Steeds zorgen onze ontwerpers voor een ontwerp dat helemaal op maat van uw voorkeuren samengesteld is. Hierbij streven we niet alleen naar keukens die er prachtig uitzien, maar ook functioneel zijn.

Elegantie troef, maar tegelijk ook voldoende opbergruimte. Afhankelijk van uw wensen, wordt ook de materiaalkeuze bepaald. Dit kan variëren van marmer, graniet of massief hout tot tal van andere materialen. Na het ontwerp, gebeurt ook de productie van uw keuken volledig in eigen huis. Wij hebben een eigen atelier met alle modernste machines, waardoor we steeds een kwalitatief eindproduct kunnen afleveren en installeren.

Onze troeven als keukenbouwer in Kortrijk

U hoort het al, bij Keukens Vervenne zijn we fervente keukenbouwers en daarom staan we ook graag in voor uw keuken in Kortrijk. Maar wat meer is: ook andere opdrachten kan u aan ons toevertrouwen. Wilt u bijvoorbeeld extra kasten, een bureau of dressing in dezelfde stijl als uw nieuwe keuken, dan zorgen wij voor een creatie op maat.

Last but not least is er de optionele service waarbij onze interieurarchitecten de totaalinrichting van het interieur op zich nemen. Wij zorgen voor een harmonieus geheel in uw keuken en de rest van de woning. Zo wordt uw keuken meer dan ooit een ruimte waarin het leuk vertoeven is, terwijl hij ook naadloos aansluit bij de rest van uw woning.

Inspiratie nodig? Wees welkom in onze showroom

Wil u een nieuwe keuken in Kortrijk laten installeren, maar heeft u nog wat inspiratie nodig? Dan bent u uiteraard meer dan welkom in onze nieuwe showroom, die halfweg 2023 de deuren opende. U vindt ons terug in Estaimpuis (Henegouwen), op amper een kwartiertje rijden van Kortrijk. Ook via social media delen wij regelmatig nieuwe realisaties om u te inspireren.

In de toonzaal vindt u tientallen keukens in verschillende stijlen, van klassiek tot hypermodern. Ook met de verschillende materiaalsoorten die wij gebruiken kan u er vrijblijvend kennismaken, net zoals er heel wat geavanceerde keukentoestellen uitgestald staan. Een fijne beleving die jou helpt om samen de perfecte keuken samen te stellen. In onze showroom vindt u tientallen voorbeelden van ons werk, met variatie van massief houten keukens tot hypermoderne designs. Je ontdekt er verschillende materiaalsoorten en kan er terwijl ook kennismaken met geavanceerde keukentoestellen van topmerken. Een inspirerende ervaring in je zoektocht naar de perfecte keuken.

Eenmaal uw keuken op maat uitgetekend en geproduceerd is, spreekt het voor zich dat wij deze feilloos ter plaatse komen afwerken en installeren. Bij Keukens Vervenne kunt u dan ook van A tot Z, van ontwerp tot afwerking, terecht voor uw keuken in Kortrijk.

Contacteer ons team voor uw keuken in Kortrijk

Interesse in een samenwerking met Keukens Vervenne of meer informatie nodig over onze diensten? We adviseren u graag vrijblijvend. Via onze website kunt u dus gerust een offerte aanvragen en uiteraard bent u ook steeds welkom voor een bezoek aan de toonzaal. Graag tot binnenkort!