Als keukenbouwer in Oudenaarde zorgt Keukens Vervenne voor een resultaat op maat.

Keukens Vervenne, jouw partner voor kwalitatieve keukens in Oudenaarde

Keukens Vervenne staat garant voor meer dan 90 jaar en vier generaties ervaring als keukenbouwer. Ons familiebedrijf is dan ook de partner bij uitstek voor het ontwerpen, produceren en realiseren van kwalitatieve maatwerk keukens in Oudenaarde en omstreken.

Ons team omarmt diverse stijlen

De belangrijkste factor in elke keuken? Dat is uw persoonlijke smaak. We luisteren in eerste instantie dus goed naar uw specifieke voorkeuren en noden om zo een ontwerp uit te tekenen dat écht bij u past. Dat kan modern en strak zijn, maar ook landelijk met veel gebruik van hout. Dankzij hun jarenlange ervaring in de sector weten onze ontwerpers uw stijl perfect te vertalen in een uniek ontwerp op maat.

Marmer, graniet, massief hout … Ook de materiaalkeuze hangt uiteraard sterk samen met uw persoonlijke voorkeur en wordt daarom in onderling overleg bepaald. Alleen staat het vast dat we alleen materiaal van topkwaliteit gebruiken. Dat is een must om alles uit de (keuken)kast te halen voor uw unieke keuken in Oudenaarde.

Niet ‘zomaar’ een keukenbouwer in Oudenaarde

Keukens Vervenne is sinds jaar en dag een gespecialiseerde keukenbouwer, maar daar stopt onze service niet. Doorheen de jaren hebben we ons namelijk steeds meer verdiept in de totaalinrichting van interieurs, die samen met de keuken een harmonieus geheel vormen. Extra kasten nodig? Een stijlvolle bureauruimte of dressing? Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat uw volledige interieur uw persoonlijke stijl ademt.

Wenst u nog inspiratie op te doen voor uw keuken of interieur, dan nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen tussen onze realisatie op de website. Daarnaast bent u uiteraard ook altijd meer dan welkom in onze nieuwe showroom in Estaimpuis. U vindt ons terug op een 40-tal minuten rijden van Oudenaarde, waar u kan kennismaken met diverse stijlen, keukentoestellen en soorten materialen. Alles wordt in eigen huis ontworpen en geproduceerd, maar uiteraard komen onze vakmensen alle voorzieningen piekfijn bij u thuis installeren in regio Oudenaarde.

Contacteer ons voor uw keuken in Oudenaarde

Getriggerd door de troeven van Keukens Vervenne voor uw keuken in Oudenaarde? Eerder interesse in een stijlvol totaalproject? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren of vraag een offerte aan via onze website.

U kunt uiteraard ook spontaan langskomen in onze showroom om samen uw droomkeuken te ontwerpen. We ontvangen u graag binnenkort!