Familie D - Sint-Eloois-Vijve

De troeven van Keukens Vervenne voor keukens in Roeselare

Keukens op maat sinds 1932, dat is Keukens Vervenne in een notendop. Al vier generaties lang staat ons bedrijf in voor kwalitatief maatwerk. Op die manier zijn wij ook uw partner bij uitstek voor keukens in Roeselare.

Uw partner voor alle soorten keukens in Roeselare

Aangezien wij tientallen jaren ervaring hebben als keukenbouwer, verbinden we ons bij Keukens Vervenne niet aan één welbepaalde stijl. U kan dus zowel voor een landelijke keuken als een modern design bij ons terecht. Steeds wordt de keuken honderd procent op maat van uw wensen en noden ontworpen én volledig afgewerkt in ons eigen atelier. Zo kunnen wij een eindproduct van topkwaliteit garanderen.

Onze ontwerpers streven naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Ons doel is dan ook om een stijlvolle en elegante keuken te ontwerpen die perfect binnen uw stijl valt, maar die ook over de gewenste opbergruimte en functionaliteiten beschikt. Dat kan met luxueuze afwerkingen in marmer, graniet of massief hout, maar uiteraard ook in tal van andere materialen. Dit gebeurt steeds in volle transparantie en duidelijk overleg met u als klant.

Keukenbouwer in Roeselare met diverse extra troeven

Bij Keukens Vervenne zijn we sinds jaar en dag echte keukenbouwers en dat blijft ook in de toekomst onze specialisatie. Toch kan u ook voor diverse extra opdrachten bij ons terecht. Zo is het mogelijk om in dezelfde stijl als uw keuken extra kasten of dressings op maat te laten uitwerken.

Daarnaast worden wij ook regelmatig gevraagd om ons te ontfermen over de totaalinrichting, waarbij de keuken en de rest van het interieur – letterlijk en figuurlijk – uit hetzelfde hout gesneden zijn. Wij beschikken over onze eigen interieurarchitecten om dit voor u mogelijk te maken. Zo vormt uw volledige interieur één harmonieus geheel.

Laat je inspireren door de keukens in onze showroom

Halfweg 2023 opende Keukens Vervenne een gloednieuwe showroom in Estaimpuis, net over de grens in Henegouwen. Via de E403 bereikt u ons vanuit Roeselare in minder dan een halfuurtje, maar uiteraard komen wij uw keuken in Roeselare steeds ter plaatse afwerken en installeren. Dat spreekt voor zich!

In onze showroom vindt u tientallen voorbeelden van ons werk, met variatie van massief houten keukens tot hypermoderne designs. Je ontdekt er verschillende materiaalsoorten en kan er terwijl ook kennismaken met geavanceerde keukentoestellen van topmerken. Een inspirerende ervaring in je zoektocht naar de perfecte keuken.

Contacteer Keukens Vervenne voor uw keuken in Roeselare

Overtuigd door de troeven van Keukens Vervenne of ontvangt u graag nog wat meer informatie over de mogelijkheden? Ons team staat steeds paraat om u te adviseren voor uw keuken in Roeselare. U kan dan ook volledig vrijblijvend een offerte aanvragen of langskomen om uw ideeën te bespreken.