Kom langs bij Keukens Vervenne voor uw keuken in Wevelgem.

Keukens Vervenne, hét adres voor keukens in Wevelgem

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1932, is Keukens Vervenne dé specialist in maatwerkkeukens. Als familiebedrijf over vier generaties heen, staan we garant voor hoogwaardige kwaliteit. In Wevelgem zijn wij uw ideale partner voor keukens op maat.

Uw specialist voor diverse keukenstijlen in Wevelgem

Dankzij onze jarenlange ervaring als keukenbouwer bij Keukens Vervenne, beperken we ons niet tot één specifieke stijl. Bij ons kunt u terecht voor zowel landelijke als moderne keukens. Elke keuken wordt volledig op maat van uw wensen en behoeften ontworpen en vervaardigd in ons eigen atelier. Op die manier kunnen we een kwalitatief eindproduct garanderen.

Onze ontwerpers streven naar de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Het doel is om een elegante keuken te creëren die niet alleen bij uw stijl past, maar ook voldoet aan uw opbergbehoeften en functionaliteiten. Dit kan met luxueuze materialen zoals marmer, graniet of massief hout, maar ook met vele andere opties. Dit gebeurt steeds in nauw overleg en transparantie met u als klant.

Keukenbouwer met extra mogelijkheden in Wevelgem

Bij Keukens Vervenne zijn we gespecialiseerd in keukenbouw, maar bieden we ook extra diensten aan. Zo kunnen we bijvoorbeeld maatkasten of dressings in dezelfde stijl als uw keuken ontwerpen.

Daarnaast worden we regelmatig gevraagd om totaalinrichtingen te verzorgen, waarbij zowel de keuken als de rest van het interieur perfect op elkaar afgestemd zijn. Met onze eigen interieurarchitecten zorgen wij voor een harmonieus geheel in uw interieur.

Laat u inspireren in onze showroomkeuken

In 2023 opende Keukens Vervenne een nieuwe showroom in Estaimpuis, net over de grens in Henegouwen. Via de E403 bent u vanuit Wevelgem in amper een kwartier ter plaatse, maar uiteraard komen wij ook graag naar u toe voor installatie en afwerking van uw keuken in de regio.

In onze showroom kunt u kennismaken met diverse voorbeelden van ons werk, variërend van massief houten keukens tot ultramoderne ontwerpen. Ontdek verschillende materialen en bekijk geavanceerde keukentoestellen van topmerken. Een inspirerende ervaring tijdens uw zoektocht naar de perfecte keuken.

Neem contact op met Keukens Vervenne voor uw keuken in Wevelgem

Bent u overtuigd van de mogelijkheden die Keukens Vervenne biedt of wenst u meer informatie? Ons team staat klaar om u te adviseren voor uw keuken in Wevelgem. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of een bezoek brengen om uw ideeën te bespreken.