Keukens in Zwevegem, helemaal op maat gemaakt

Keukens Vervenne: al sinds 1932 de specialist in op maat gemaakte keukens. Al vier generaties lang levert ons bedrijf kwalitatief maatwerk en daarmee zijn we de ideale partner voor keukens in Zwevegem.

Uw specialist voor diverse stijlen keukens in Zwevegem

Met onze decennialange ervaring als keukenbouwer, verbindt Keukens Vervenne zich niet aan een specifieke stijl. U kunt bij ons zowel terecht voor een landelijke keuken als voor een modern design. Elke keuken wordt volledig naar uw wensen en behoeften op maat ontworpen en in ons eigen atelier afgewerkt. Zo kunnen wij altijd een eindproduct van topkwaliteit garanderen.

Onze ontwerpers streven naar een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Ons doel is een stijlvolle keuken te creëren die perfect aansluit bij uw stijl, maar ook de gewenste opbergruimte en functionaliteiten biedt. Dit kan met luxueuze afwerkingen zoals marmer, graniet of massief hout, maar ook met vele andere materialen. Dit alles gebeurt altijd in volle transparantie en nauw overleg met u als klant.

Meer dan alleen een keukenbouwer in Zwevegem

Bij Keukens Vervenne zijn keukens al jarenlang onze specialisatie. Toch kunt u ook voor uiteenlopende extra opdrachten bij ons terecht. Zo bieden wij de mogelijkheid om in dezelfde stijl van uw keuken extra kasten of dressings op maat te maken.

Wij worden daarnaast ook vaak ingeschakeld voor totaalinrichtingen, waarbij keuken en interieur uit hetzelfde hout gesneden zijn, zowel letterlijk als figuurlijk. Onze interieurarchitecten zorgen ervoor dat uw volledige interieur een harmonieus geheel vormt. Deze totaalprojecten kunnen onder andere op maat gemaakte bureauruimtes, badkamers of ander meubilair omvatten.

Laat u inspireren in onze nieuwe showroom

In het midden van 2023 heeft Keukens Vervenne een gloednieuwe showroom geopend in Estaimpuis, net over de grens in Henegouwen. Vanuit Zwevegem bent u in een 20-tal minuutjes bij ons via de N50. Uiteraard komen wij uw keuken in Zwevegem altijd ter plaatse afwerken en installeren.

In onze showroom kunt u tientallen voorbeelden van ons werk zien, variërend van massief houten keukens tot hypermoderne ontwerpen. U ontdekt diverse materialen en kunt kennismaken met geavanceerde keukentoestellen van topmerken. De showroom biedt een inspiratiebron in uw zoektocht naar de perfecte keuken.

Neem contact op met Keukens Vervenne voor uw keuken in Zwevegem

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Keukens Vervenne of wilt u meer informatie? Ons team staat klaar om u te adviseren over uw keuken in Zwevegem of een totaalproject. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken om uw ideeën te bespreken.