Deze familie uit Ichtegem koos voor een moderne witte keuken.

Rust, licht en ruimte. Ontdek de troeven van een moderne witte keuken

Over smaken en kleuren discussiëren we niet. Keukens Vervenne is dan ook gespecialiseerd in maatwerk keukens in alle mogelijke stijlen. Een klassieke massief houten keuken, mat zwart of liever een moderne witte keuken? Alles kan en alles mag. Vandaag focussen we even op de mogelijkheden met een witte keuken.

De voordelen van een moderne witte keuken

Bij Keukens Vervenne luisteren we in eerste instantie naar uw persoonlijke voorkeuren en wensen? Verkiest u een landelijk ontwerp of liever een moderne witte keuken? Beide kunnen prachtig zijn, als ze bij de rest van het interieur passen. Daarom bekijken we graag samen met u de verschillende mogelijkheden of zorgen we voor inspiratie met onze showroom.

Sowieso heeft een witte keuken enkele specifieke voordelen. Zo oogt uw keuken vaak een stuk ruimer, door een betere weerkaatsing van het licht op de witte keuken. Daardoor is het ook een ideale keuze voor ruimtes met relatief weinig natuurlijk licht. Daarnaast zorgt een witte keuken ook een gevoel van rust, waardoor eventuele andere eyecatchers beter tot hun recht komen.

Combinaties met andere kleuren, decoratie of accessoires voorkomen dat uw keuken ‘saai’ zou ogen, maar ze worden net extra geaccentueerd door de neutrale omgeving. Het mag dan ook niet verbazen dat witte keukens een populaire keuze zijn, met talloze opties in de afwerking.

Reken op Keukens Vervenne voor uw witte keuken

Dankzij ons eigen atelier kunnen we bij Keukens Vervenne uw moderne witte keuken honderd procent op maat maken. Onze interieurarchitecten tekenen graag een ontwerp uit dat past bij uw woning, met oog voor detail. Dat geldt uiteraard niet alleen voor witte keukens, maar voor iedere keuze die u bij ons maakt.

Mag het voor u iets meer zijn? Naast uw keuken kunnen wij ons ook ontfermen over de totaalinrichting van uw interieur. Zo kan de moderne witte keuken bijvoorbeeld gecombineerd worden met een stijlvolle houtsoort, die we doortrekken in de rest van uw woonst. We overtuigen u graag van de mogelijkheden aan de hand van uitgewerkte schetsen en 3D-beelden.

Samenwerken met een ervaren keukenbouwer voor uw moderne witte keuken?
Aarzel niet langer en neem nu contact op met Keukens Vervenne.