Maatwerk sinds 1932

Familie D - Sint-Eloois-Vijve

Keukens vervenne,
maatwerk sinds 1932

Onze traditie gaat reeds vele jaren terug. In 1932 startte Jérôme Vervenne met een meubelzaak te Rollegem. Hij begon met het maken van doodskisten op maat. Vervolgens legde hij zich meer en meer toe op slaapkamer meubilair en het inrichten van cafés in de regio.

Noël Vervenne, zijn zoon zette de zaak voort. Daarnaast gaf hij les aan het Don Bosco college te Doornik waar hij menig schrijnwerkers vormde. De besten kwamen voor Vervenne werken. Noël was een man met een plan. Op een stuk grond in het centrum van Bellegem bouwde hij samen met zijn echtgenote Alma Vanneste – Vervenne een moderne toonzaal met productie-atelier en woonst.

Daar groeiden hun kinderen op, met z’n vieren. Tony, de oudste zoon zette uiteindelijk de traditie verder. Hij gaf de firma een boost door de uitbreiding naar Dottenijs. Daar bouwt hij een state-to-the-art productie atelier met toonzaal. 

Vervolgens vervoegt Cyriel, zijn neef, de zaak. In oktober 2022 is de overdracht naar de 4de generatie een feit. Tony en Cyriel vormen nu samen een tandem en loodsen Vervenne intussen met haar 17 medewerkers naar een volgende generatie keukenbouwers. 

Het herinrichten van de toonzaal te Dottenijs tot een waar pareltje en het inzetten op digitale aanwezigheid met een sterke mix offline engagement op vlak van duurzaamheid, kwaliteit, service etc. verzekeren verder de toekomst van het familiebedrijf.

Benieuwd naar ons verhaal en daaruitvloeiende kwaliteit en aanbod? Spring gerust binnen voor een koffie en een kennismaking.

Eigen atelier &
kwaliteitsmerken

Wij vervaardigen een groot deel van onze producten zelf in ons atelier. Zo haalt u steeds een uniek stuk in huis. We verzorgen graag uw volledig interieur van keuken, badkamer, dressing tot alle maatwerkkasten.

Comfort en
duurzaamheid

Uw maximale comfort is belangrijk voor ons. Het is belangrijk dat de ruimte niet enkel esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en comfortabel. Met ons ruim aanbod aan kwalitatieve en duurzame materialen, zorgen wij voor zowel uw comfort als uw maximale tevredenheid.